Speeltuin Prinses Irene
Sinds 1959
De ruime opzet zorgt voor veel overzicht Vanuituit het horeca gebouw heeft u zicht op de volledige speeltuin Een grote diversiteit aan speeltoestellen Bekijk de verschillende dieren van dichtbij Een natuurlijke en rustige omgeving

Leren spelen is leren leven


Sinds 1959

Kinderfeestje

Wilt u uw kinderfeestjes bij ons komen vieren? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. U kunt tevens buiten de openingstijden de speeltuin afhuren a € 3,00 p/p met een minimaal bedrag van € 40,00.

 

Schoolreisje

Scholen kunnen op afspraak buiten de openingstijden de speeltuin afhuren a € 3,00 p/p met een minimaal bedrag van € 40,00. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

 

Groepen, familiedag of buurtfeest

Groeperingen, verenigingen en bedrijven kunnen op afspraak buiten de openingstijden de speeltuin afhuren a € 3,00 p/p met een minimaal bedrag van € 40,00. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

 

Alcohol is ten aller tijden verboden!

 

Verhuur aan meerdere groepen

Het kan voorkomen dat de speeltuin gelijktijdig aan meerdere groepen wordt verhuurd. Wanneer u dit niet wenst en u uitsluitend met uw groep gebruik van de speeltuin wilt maken, vragen wij u dat expliciet door te geven bij de reservering. Het bestuur zal dan beoordelen of dit mogelijk is of niet.

Bij voorbaat dank.

Contactpersoon

 

E-mail: info@speeltuinprinsesirene.nl