Speeltuin Prinses Irene
Sinds 1959
De ruime opzet zorgt voor veel overzicht Vanuituit het horeca gebouw heeft u zicht op de volledige speeltuin Een grote diversiteit aan speeltoestellen Bekijk de verschillende dieren van dichtbij Een natuurlijke en rustige omgeving

Leren spelen is leren leven


Sinds 1959

Kinderfeestje

Buiten de reguliere openingstijden (Woensdag,- zaterdag-, en zondagmiddag en de vakanties) is het mogelijk om de speeltuin af te huren voor kinderfeestjes. Hieraan zijn een aantal voorwaarden verbonden:

*De speeltuin kan een dagdeel worden afgehuurd, de eindtijd is maximaal 17:00 uur.

*Reserveren is alleen mogelijk in het seizoen (april tm oktober).

*De kosten zijn €3,- per kind en €2,- per volwassene, met een minimaal afname van €40,-. Gezinskaarten kunnen bij het reserveren helaas niet gebruikt worden.

*Wanneer je reserveert kan het zijn dat er op die dag meerdere kinderfeestjes zijn.

*Snoep, ijs, chips, fris en ranja kunnen worden gekocht bij degene die de speeltuin voor jullie opent.

*Het is toegestaan om zelf meegebrachte etenswaren en dranken te nuttigen, alcohol is niet toegestaan.

*Als je een kinderfeestje wilt houden binnen de reguliere openingstijden, hoef je dit niet te reserveren, maar kun je gewoon langskomen.


Mocht je willen reserveren of nog verdere vragen hebben, dan kun je contract opnemen met Tonny van Gemert via info@speeltuinprinsesirene.nl. Vermeld hierbij de datum, het aantal kinderen en volwassenen, het tijdstip waarop je er verwacht te zijn en tot hoe laat je wilt blijven en je telefoonnummer.

 

Schoolreisje

Scholen kunnen op afspraak buiten de openingstijden de speeltuin afhuren a € 3,00 p/p met een minimaal bedrag van € 40,00. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

 

Groepen, familiedag of buurtfeest

Groeperingen, verenigingen en bedrijven kunnen op afspraak buiten de openingstijden de speeltuin afhuren a € 3,00 p/p met een minimaal bedrag van € 40,00. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

 

Alcohol is ten aller tijden verboden!

 

Contactpersoon

 

E-mail: info@speeltuinprinsesirene.nl