Speeltuin Prinses Irene is altijd in ontwikkeling.

Bekijk de laatste nieuwtjes op onze website of onze Facebookpagina. 

ALLE NIEUWTJES VAN ONZE SPEELTUIN

Nieuw seizoen

2 april 2024

De speeltuin bestaat dit jaar 65 jaar, daarom hebben we door het seizoen heen verschillende activiteiten gepland. Zo komen prof. Bombastix en poppenkast Pluim een bezoek brengen, komt er een balonnenclown langs en worden de kinderen geschminkt. We zullen het volledige programma binnenkort delen. 

Op zondag 7 april om 13:00 uur gaat de speeltuin weer open. We ondervinden momenteel enige hinder van werkzaamheden aan de parkeerplaats, parkeren kan in de Kampstraat. Door de werkzaamheden is ons nieuwe luchtkussen nog niet geplaatst. We verwachten dat dit uiterlijk 15 april geplaatst gaat worden. 

Familiekaart voor 2 volwassenen en

- 1 kind € 15,00

- 2 kinderen € 30,00

- 3 kinderen € 40,00

- 4, 5 en 6 kinderen € 50,00

De speeltuin gesloten met warm weer

23-8-2022

De speeltuin blijft gesloten wanneer het warmer wordt dan 30 graden, daarom gaat de speeltuin woensdag 24 en donderdag 25 augustus 2022 dicht. Vanaf vrijdag 26 augustus zijn we weer geopend. We wensen jullie fijne dagen met veel verkoeling!

Je kunt voortaan pinnen bij de speeltuin!

13-4-2022

Vanaf dit seizoen is het mogelijk om je entree, snoep en ijs te pinnen bij Speeltuin Prinses Irene. We hebben het bedrag dat we hebben ontvangen van de Rabo Clubsupport gebruikt om een nieuwe kassa met pinsysteem aan te schaffen. Aan iedereen die op ons gestemd heeft om dit mogelijk te maken: hartelijk dank!!

Like onze Facebookpagina

En blijf altijd op de hoogte van  alle nieuwtjes en ontwikkelingen.