Speeltuin Prinses Irene
Sinds 1959
De ruime opzet zorgt voor veel overzicht Vanuituit het horeca gebouw heeft u zicht op de volledige speeltuin Een grote diversiteit aan speeltoestellen Bekijk de verschillende dieren van dichtbij Een natuurlijke en rustige omgeving

Leren spelen is leren leven


Sinds 1959

Laatste artikelen

Bij de zomerse temperaturen boven de 30 graden, zal de speeltuin gesloten blijven.

Na het geweldige succes van voorgaande jaren vragen wij weer om uw stem tijdens de Rabobank Clubkas Campagne. Alle leden van Rabobank Peelland Zuid mogen stemmen. Zij ontvangen deze week een persoonlijke stemcode, waarmee zij tussen donderdag 5 april en maandag 30 april 2018 hun stem uit kunnen brengen op www.clubkascampagne.nl

Elke stem is geld waard. Laat deze dus niet verloren gaan!

Speeltuin Prinses Irene is al bijna 60 jaar een begrip in Someren en omstreken en wordt volledig draaiende gehouden door een grote groep vrijwilligers. Maar natuurlijk zijn er ook financiële middelen nodig om de speeltuin veilig te stellen. De opbrengst van de Rabobank Clubkas Campagne zal gebruikt gaan worden voor de aanschaf van een nieuw speeltoestel.

Bedankt voor uw stem op Speeltuin Prinses Irene.

Met maar liefst 624 stemmen heeft Speeltuin Prinses Irene een cheque met het geweldige bedrag van €2.415,54 in ontvangst mogen nemen van Rabobank Peelland Zuid. Wij willen alle stemmers hartelijk danken voor het stemmen op onze speeltuin voor Rabobank Clubkas Campagne 2017!!!

Stem op Speeltuin Prinses Irene!

Allereerst wil de speeltuin iedereen bedanken die op ons gestemd heeft in 2016.... De Rabobank kon ons daarom een bedrag schenken van ruin €2.100,- Na dit geweldige succes vragen wij weer uw stem. Wat moet u doen? Allereerst bent u lid van de Rabobank Peelland Zuid? Zo niet, meldt u zich dan nog aan op www.rabobankpeellandzuid.nl. Dit kost slechts enkele minuten. Met uw stem kunnen wij weer geweldige dingen doen.

Wanneer? In April kunt u uw stem uitbrengen. Alle leden van de Rabobank krijgen hiervan tijdig bericht.

Bij voorbaat dank voor het uitbrengen van uw stem!

Zondag 2 april is de 1e openingsdag van seizoen 2017!

De speeltuin is vanaf dan weer geopend op de tijden, zoals vermeld op de website.

We zien jullie graag komen, tot dan!

 

Op 3 april a.s. zal speeltuin prinses Irene haar deuren weer openen.

Wij zijn weer klaar voor een mooi seizoen en hopen weer vele bezoekers te mogen begroeten.

Bent u geïnteresseerd in een Gezinskaart, Ope en Oma kaart of wilt u meer weten over onze groeps arrangementen, dan horen wij het graag.

Tot ziens in de speeltuin!!!

Wij willen iedereen die op ons gestemd heeft met de Rabobank Clubactie bedanken voor de steun!

Ook dit jaar hebben wij weer veel stemmen mogen ontvangen, waardoor wij door kunnen blijven investeren in de toekomst van de speeltuin.

Wij hopen u nog te mogen begroeten in deze laatste week van 2015! Zondag vindt de seizoensafsluiting plaats. Vanaf 2 november zal de speeltuin gesloten zijn en zullen wij beginnen met de voorbereidingen voor het seizoen van 2016.

Nogmaals onze dank!

 

Het bestuur

Stem op Speeltuin Prinses Irene

Wederom is de Rabobank Clubkas campagne van start gegaan.

Bent u lid van de Rabo Peelland Zuid, dan heeft u nog een paar dagen om te stemmen. 

De opbrengsten dit jaar willen wij besteden aan een nieuwe geluidsinstallatie. 

Alvast bedank voor uw stem!

Wij houden u op de hoogte via onze website: www.speeltuinprinsesirene.nl.

Categorieën