Speeltuin Prinses Irene
Sinds 1959
De ruime opzet zorgt voor veel overzicht Vanuituit het horeca gebouw heeft u zicht op de volledige speeltuin Een grote diversiteit aan speeltoestellen Bekijk de verschillende dieren van dichtbij Een natuurlijke en rustige omgeving

Leren spelen is leren leven


Sinds 1959

RABOBANK CLUBKAS CAMPAGNE

Na het geweldige succes van voorgaande jaren vragen wij weer om uw stem tijdens de Rabobank Clubkas Campagne. Alle leden van Rabobank Peelland Zuid mogen stemmen. Zij ontvangen deze week een persoonlijke stemcode, waarmee zij tussen donderdag 5 april en maandag 30 april 2018 hun stem uit kunnen brengen op www.clubkascampagne.nl

Elke stem is geld waard. Laat deze dus niet verloren gaan!

Speeltuin Prinses Irene is al bijna 60 jaar een begrip in Someren en omstreken en wordt volledig draaiende gehouden door een grote groep vrijwilligers. Maar natuurlijk zijn er ook financiële middelen nodig om de speeltuin veilig te stellen. De opbrengst van de Rabobank Clubkas Campagne zal gebruikt gaan worden voor de aanschaf van een nieuw speeltoestel.

Bedankt voor uw stem op Speeltuin Prinses Irene.