Speeltuin Prinses Irene
Sinds 1959
De ruime opzet zorgt voor veel overzicht Vanuituit het horeca gebouw heeft u zicht op de volledige speeltuin Een grote diversiteit aan speeltoestellen Bekijk de verschillende dieren van dichtbij Een natuurlijke en rustige omgeving

Leren spelen is leren leven


Sinds 1959

Bedankt voor uw steun

Wij willen iedereen die op ons gestemd heeft met de Rabobank Clubactie bedanken voor de steun!

Ook dit jaar hebben wij weer veel stemmen mogen ontvangen, waardoor wij door kunnen blijven investeren in de toekomst van de speeltuin.

Wij hopen u nog te mogen begroeten in deze laatste week van 2015! Zondag vindt de seizoensafsluiting plaats. Vanaf 2 november zal de speeltuin gesloten zijn en zullen wij beginnen met de voorbereidingen voor het seizoen van 2016.

Nogmaals onze dank!

 

Het bestuur